Програма “Діти героїв”

Програма надає довгострокову допомогу в отриманні якісної освіти дітям, які втратили одного чи обох батьків у наслідок російсько-української війни.
Програма діє у всіх закладах освітнього комплексу ЗІЕІТ: ліцей, коледж, інститут. Інститут компенсує за власний кошт 100% вартості навчання дітям:

  • один з батьків яких загинув або помер внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних від бойових дій під час захисту Батьківщини у період дії воєнного стану;
  • у яких один з батьків (усиновлювачів) – військовослужбовець, який загинув чи визнаний судом безвісно відсутньою особою під час виконання обов’язків військової служби під час захисту Батьківщини у період дії воєнного стану;
  • у яких один із батьків (усиновлювачів) – працівник поліції, який загинув чи визнаний судом безвісно відсутньою особою під час виконання ним службових обов’язків під час захисту Батьківщини у період дії воєнного стану.

Ми дякуємо за внесок їх батьків у боротьбі за незалежність нашої держави і будемо допомагати подолати трагічну втрату. Наша мета – допомогти цим дітям стати освіченими людьми, найкращими фахівцями та інтегрувати їх у світову спільноту.