Додатковий вступ у магістратуру

У 2020 році Правилами прийому до ЗІЕІТ визначені додаткові строки прийому заяв і документів для здобуття ступеня магістра з 02.11.2020 – 13.11.2020.

Наказом Міністерства освіти і науки України визначено терміни проведення спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту для вступників у магістратуру, які не змогли з тих чи інших причин скласти чи бажають перескласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови

Спеціально організована сесія ЄВІ відбудеться 31 жовтня 2020 року.

Реєстрація вступників для участі в спеціально організованій сесії ЄВІ триватиме з 14 по 25 вересня 2020 року. Її здійснюватиме приймальна комісія ЗІЕІТ.

Вартість спеціально організованої сесії  – 510 грн.

Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів на рахунок Українського центру для оплати послуг із проведення Українським центром та його регіональними підрозділами вступних випробувань. Кошти зараховуються на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти упродовж трьох робочих днів.

Якщо до 2 жовтня не буде сплачено суму в повному обсязі, то реєстрацію буде скасовано, а отриманий екзаменаційний листок вважатиметься недійсним.

Офіційне оголошення результатів третьої сесії ЄВІ здійснюється шляхом їх розміщення на інформаційних сторінках вступників «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше 10 календарних днів із дня проведення іспиту.

Для реєстрації на ЄВІ магістрів вступник подає наступні документи:

  • документ, що посвідчує особу (паспорт або id-картка);
  • облікову картку платника податків;
  • фотокартку для документів (кольорову або чорно-білу) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;
  • документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень).

Додаткова інформація за телефонами приймальної комісії: (050)0295812, (061)2399003, (099)7024708.